user Xec | Hace más de 7 años

L'amo en Xec, a vos el PP vos va dir que eren molt menorquins i que defensaven Menorca, però ses coves són mortes, centre bit mort, enclusa mort, carretera mort, residència mort, reivindicació tarifa 30€ mort, avioneta 24h mort... he de continuar? Sort que "es des No a tot" ho ressuciten!Comparin i triïn: pseudomenorquinisme folkloric i de boqueta del PP, o menorquinisme real de qui no només ralla, sinó que FA.Qui ha duit reivindicació tarifa aèria a tot es govern i tot es parlament? Bauzá li va dir que nanai a Tadeo... Qui arreglarà sa carretera? Qui farà es port exterior de ciutadella digne?? amb accessos als ferris, amb estació! qui ha duit el centre bit? avioneta 24h? la residència està pressupostada, i els familiars de malalts ja no avancen doblers per can Granada! demana si es menorquinisme real FA o no! i no acabaria. Ah, Tadeo va fer stand independent amb Delgado conseller?? i ara no fer-ho és manca de lideratge?? quin crak! hahaha

user Carles | Hace más de 7 años

Da igual que lo tenga o que no lo tenga, que lo ponga el PP o el PSOE o MES... Al final el tema es que ninguno de ellos tiene ni Pxxx Idea! Los puestos no los ocupan profesionales, sino amiguetes y pelotas del partido. Este es el tema, lo demás, hablar para no callar.

user A Xuric | Hace más de 7 años

En primer lloc "Xuric" apren a escriure, i en segon lloc esta clar que encara aquestes altures hi hagi gent que encara no s'ha adonat de que vivim del turisme! Si no voleu turisme, anau a viure a un altre lloc, ja que si fos per vosaltres a aquesta illa no s'hi faria res per millorar !

user Liberal | Hace más de 7 años

Ese PP solo es liberal a ratos. En qué quedamos? Tiene o no que intervenir la administración. En este caso para nada. Si quieren un stand que lo paguen quienes tienen el negocio. Ni un euro público. Hay muchas prioridades.

user A l,amo en Xec | Hace más de 7 años

El PSM avui Mes no ha resolt res: ni residencia per a malalts, ni tarifa plana de 30 euros, ni places sociosanitaries a l,hospital Verge del Toro, ni es Conservatori, Teatre des Born tancat, Can Saura tancat, ni patis interiors, heu aturat sa gasificació, carrrerera aturada, no a ducs d,Alba.... qué trist. Sou es partit des no a tot.

user expp | Hace más de 7 años

El PP, Psoe, y todos lo hicieron mal o o que viene después. Pero ahora hay una nueva oportunidad para diferenciar a Menorca . Vamos a aprovecharla!!! Maite Salord no quiere enfrentarse a Biel Barcelo, tiene un Director General de Turismo que no habla idiomas, un director en Fundació Turisme que no se habla por rencillas personales con el otro y asi vamos. Quieren por favor pensar de una vez por y para Menorca ??

user Menorquín viajero | Hace más de 7 años

Qualsevol societat del que anomenen 3er Mon te més sentit de fer politica i de col·laborar per el be de la comunitat que els politcis d'aquest pais. quina colla de dropos !

user Xuric | Hace más de 7 años

Peperos tot el que critiqueo ara voltros perque no ho feia.ho quand gobernabeu?.A no , la cuestio es no fer i tirar sa patata calenta demunt des teulat des veci.Tindreu cara? Si ashome vol stant que s,el pagui pero no amb doblers publics, es negoci el fan ells, jo nomes me qued a casa perque no tenc puesto per anar a sa platge. Prou turisme en s,estiu.Ja no ni caben mes.Potencieu els demes mesos que prou coses tenim per veura o fer.

user joan | Hace más de 7 años

Señores del pp de Menorca pidan a la banda organiza y sus jefes que devuelvan lo robado y que paguen por ello en la cárcel, eso es lo que debéis hacer y no girar la cara hacia otro lado, si no... es que sois complices de todo lo que ocurre, por cierto vuestro presidente sigue bajo sospecha y el partido imputado, no os da vergüenza pertenecer a el..?

user Xec | Hace más de 7 años

Seraaaan bons! No ho van demanar a en bauzá i ara tot serà culpa de na maite. Quins craks!En es fons tothom sap qui aconseguirà sa competència de promoció. Es mateixos que sa residència per malalts i familiars, que s'avioneta 24h, es qui han implicat parlament i consell en sa reivindicació menorquina pes transport aeri, que arreglaran sa carretera, que van assegurar millors comunicacions per sant joan, que han aconseguit inversió per fer estació marítima port nou de ciutadella, que han aconseguit es centre bit, un tractament diferenciat amb s'impost turístic, etc etc etc. Efectivament, es que segons el pp són es des no a tot!Al pp menorca el que li passa és que estan acubats de veure què pot fer es menorquinisme real, perquè deixa en falderet tot es seu discurs i sa pobresa des menorquinisme folklòric de s'oficina del pp a Menorca.