user Vecina cansada | Hace más de 7 años

Es vergonzoso que personas anónimas hagan comentarios ofensivos en contra de un local y de la banda. Como se dice... la vida son dos días y hay que vivirla. Las fiestas son una vez al año, disfrutémoslas al máximo, con la música a tope, sin parar de bailar, y disfrutando de nuestros caballos. Tengamos un poco de consideración y dejemos a nuestros jóvenes y a nuestros mayores unos días de diversión. Viva Sant Lluis!!!

user Clip | Hace más de 7 años

Aquí és molt fàcil criticar quan no és d'es gust de tothom. Només dir-vos que penseu un poc amb ses hores d'assaig que han de fer aquests al·lots i al·lotes de sa Banda per intentar que vus ho passeu bé i as final només rebin crítiques perquè no han fer sa ditxosa "samba". Ja ho han dit a un altre comentari: Ja podeu llevar es cavalls i fer tres dies només de "samba" que sembla que és lu únic que vus importa.

user guerrillero | Hace más de 7 años

Nos quejamos de la música de otros locales por no decir la basura de samba que habia!! Hablaz claro!

user cherichef | Hace más de 7 años

uffff!!!!!!es veu que en entrat ses "tropas"de apie a votar negatius......gracies per es vostre temps,que deixau de emprar amb es vostres negocis....

user Pere | Hace más de 7 años

Els que tant han trobat a faltar a sa banda des Migjorn i a Sa Vessa Mos Fot podrien demanar directament tant a sa banda com a Sa Vessa per què no han volgut participar a ses festes de Sant Lluís, no?

user unanymes | Hace más de 7 años

Per "Samba" sa que monten colquns locals a n'es Cos després des Jaleo d'es Migdia. M'agradaria saber qui vetlla per es veïnat i ses families que ni tan sols es diumenge migdia poden fer un dinar as pati perque sa musica d'Es Mosset es 10 vegades més forta que sa que monten a sa revetlla de Sa Creu, que ni es pot xerrar a sa taula. Es per fer-ho mirar. Ni tan sols es pot disfrutar d'escoltar es Jaleo perque aquesta gent aprofita cada minut de descans per pujar sa musica a nivells absurds. Esper que ara que han fet caixa passin per es vesins d'es Cos de Baix i Pere Tuduri a donar un generós donatiu en negre per ses molesties que aguantam cada any i a més, a veure si l'any que ve s'Ajuntament i Policia vigilen sa festa. Sa revetlla concentrada a un lloc existeix per un motiu, no tot ha de ser màniga ample amb aquests locals. Es descans també hi ha de ser a ses festes.

user ja podeu llevar es cavalls | Hace más de 7 años

Que digueu que es troba a faltar s animació de sa banda des migjorn ho entenc ara... Sa qualitat? Quina qualitat?si comparam com sona sa banda des migjorn a qualsevol altra banda de menorca per ses festes, no hi ha color. Es realment vergonyós lo que passa per sa part de llevant. Preat podeu llevar es cavalls i fer 3 dies de samba.

user Caixer medieval | Hace más de 7 años

A ses festes, tutom vol engatarse, i pillar catxu amb colqu que no sigui sa seva parella, i ballar com un energumen a sa samba perqe entre sa multitud no es nota tant que no en te ni idea. Recordau ses festes estan perque sa plebe, mus rendiu pleitesia a nas caixers es vostros amos, senyors i protectors i a la santa esglesia de nostro senyor.

user cherichef | Hace más de 7 años

aquets q no fan res mes que criticar,dirlis q ses festes mai surten a nes gust de tots i q segur q es qui hi ha dalt la sala ho intenten fer lo millor posible.per cert a sa majoria de lluisers,no ens fa cap falta sa vesa ni sa banda des migjorn.

user Clip | Hace más de 7 años

Es veu que ara ses festes es centren única i exclusivament amb sa "samba". Si no hi ha "samba" ja són una porqueria i gens animades ses festes. Vus record que s'origen i sa finalitat de ses festes des pobles de Menorca no és sa "samba" de després d'es jaleo. Per jo, sa Banda de Ciutadella va fer un repertori molt adequat i animat després d'es jaleo.