user Menorquina emprenyada | Hace más de 7 años

Açò ja ho sabia tothom que ho farien! Es mal és que a vegades hi ha cavalls que es desmaien o es moren per esgotament després d'un jaleo. Talvegada es podrien fer més curts es jaleos o posar poals amb aigua fresca perquè es puguin recuperar un poc es cavalls abans de tornar a entrar dins es jaleo.

user Paquito | Hace más de 7 años

Mi mujer también se estresa para llegar a fin de mes con lo poco que nos queda. También se estresa al hacer la comida e intentar poner algo comestible diferente cada día todos los días del año. También se estresa al poner la lavadora sabiendo que la luz es más cara que el platino. También se estresa para vestir a los hijos, y además de hacer filigranas para pagar todo el material escolar (que no es poco) llevarlos y traerlos de la escuela y educarlos. y a pesar de todo este estrés nunca denuncia ni nadie le paga nada. Y ya no digo lo ESTRESADOS que deben de estar los que se han quedado sin nada, embargados por los mimados caballeros predilectos de todos los gobiernos. Por favor seamos serios, yo en la próxima reencarnación quiero ser caballo, o mejor BURRO.

user Sonia | Hace más de 7 años

Para menorquin, estamos hablando de caballos no de personas. Los animales no pueden elegir los humanos si . No mesclis ous amb caragols!!

user Jinete | Hace más de 7 años

Pobres caballos, el estrés que pasan entre tanta gente...

user AIDA | Hace más de 7 años

Maltracte diuen es molt serio això aviam si ens informam perque per es ciutadellencs es cavall es un des animals que mes apressi li tenim i a mes quan el cavaller nota que el cavall no esta en condicions per segui es el primer que es retira i en sol demà surt amb un cavall diferent es mes hi alguns cavallers que treuen 3 cavalls diferent un a cada tanda si que hi ha trossos on hi ha molt de jaleo però d altres com es tros de Sant Joan de missa que fan hores aturats baguent aigua i descansant , els jocs de pla igual si no corren estan aturats, entren dins les cases on lis donen de beure i a part son cavalls que s entrenen molts messos o anys antes per això, Sempre hi ha algun cap d ase que va borratcho i li fa alguna cosa al cavall però també diré que he vist alguna d aquestes coses i el cavaller sempre a respon en defensa del cavall. Aquí no hi ha maltracte senyors nosaltres no els amollam i despres els acorralam a una plaça i lis clavam coses perque es de sangrin ni res d això.

user Joan | Hace más de 7 años

Me pot explicar qualqú quant pateix un cavall a una carrera a qualsevol hi pòdrom , un serrà morint lentament dins un poal de plàstic, un perdigot engabiat de per vida?. Efectivament es cavalls de festes están "ensenyats" (sotmesos) a base de mos , fuet i esperons: ara bé s'objetiu final de sa festa no és mortificar-los ni fer-hi prop. Hi ha caixers amb seny que no els fan patir gens i els respecten. com també hi ha més de dos que són uns mata-cavalls.

user Joana Isabel | Hace más de 7 años

Crec que a ses nostres festes sa finalitat no es fer patir a s'animal ...si un maltracta un cavall es perque va begut....Noltros lo que feim és fer-los botar....Que no és lo mateix...Els cavallers ja s'entrenen molt antes de sortir a sa qualcada...No...no es pot comparar amb ses corregudes de bous....

user cabreado | Hace más de 7 años

eu seran llarcs es cuatre aiñs aquets que no es se vulieu ja es se teniu are engrunjeulos

user men,orkos | Hace más de 7 años

Menos.orkos paletos, que no se aben divertir sin gin. Cuesta verlos en el teatro o en un concierto que no sea pachanga o verbena cazurra. Si quieren cultura no vayan a las fiestas, que allí sólo hay Beodos, orines humanos y mucha estupidez chovinista disfrazada de menorquinismo

user Mikaelius | Hace más de 7 años

Alucinante donde puede llegar la broma! Al final los defensores de los animales nos van a prohibir lo que les salga de las narices... Ciertamente estoy en contra del maltrato animal (¿estrés animal?)... pero ¿dónde está el límite? Empezamos con el Toro de la vega (una salvajada para algunos, entre los que me emplazo) pero seguramente otras personas desde su óptica piensen lo mismo del jaleo menorquín... El problema es que cuando se abre la caja de pandora, no sabes lo que va a salir disparado. Tiempo al tiempo y veremos como los socio-comunistas-progresistas nos la meten bien metida con el jaleo y los caballos. Bien votados sean JA JA JA!