user Josep | Hace más de 8 años

I que seria d'Espanya sense Catalunya i sense es País Basc ? ? ? ?.Algú m'ho podría mig explicar?

user josep | Hace más de 8 años

a n´an menorqui i espanyol, nomes li diria lo siguen: jo ja faig mol de temps que a casa meva nomes entran productos de catalunya o d´europa, (espanya no es pot considerar un pais europeu, sino tiran africa), si as tret als teus diners dels bancs catalans per posaru al espanyols, mal negacio, ja que espanya es un pais quebrat amb un deute de un billo d´euros que es impagable, i cuan te refereixes als espanyols de bona fe, la veritat no ni conagut cap d´aquesta mena, mes ben al contrari, ah, per cer el teu nom d´usuari tindria que ser espanyolisimo tot sol, et cuadraria millor.

user | Hace más de 8 años

... y qué pasa si Catalunya decide independizarse del estado? y qué pasa si eliminamos la asignatura de religión de las escuelas? y qué pasa si ponemos a la defensa en manos de Europa y nos olvidamos de mantener el ejército? y qué pasa si Podemos gobierna el país? y qué pasa si la infanta va a la cárcel? y qué pasa si a la tortilla en vez de patata le ponemos boniato y verduras? y qué..... pues NO pasa nada.

user dani reixach | Hace más de 8 años

Sort i endavant les atxes!!! comença Catalunya i seguirem tots ets altres!! Som Països Catalans!!

user Menurqui i Español | Hace más de 8 años

Josep,Te dire que si tan malament vus va amb noltrus es Españols,estiguis tranquil demà mateix treure tots ets meus ahorros que tenc a dos bancs catalans,adames a partir de avui a ca meva no entrera cap producte català,i si el resto de Españols de bona fe fan igual,vus pudeu anar preparant.

user Ullastre | Hace más de 8 años

Pobre Cataluña en manos de gente de tan ínfima categoría política y, lo que es peor, que actúa en un delirio totalmente desligado de la realidad sustentado en el incumplimiento de la ley y en el desprecio a la voluntad mayoritaria del pueblo soberano.

user Jonn | Hace más de 8 años

Mentres tant, en Mas surt del govern i descol.loca a tots el unionistes que havíen personalitzat el procés de desconexió d'Espanya en la seva figura i ara veuen que el procés segueix endevant sense en Mas i no saben a qui atacar ara. Mentres tant en Bárcenas diu a una entrevista que te gravat el presiden acceptant un sobre amb diners i la infanta i i el seu home s'aseuen a la banqueta d'acusats. Com deia el Forges Pais....

user josep | Hace más de 8 años

a n´an Es sucarrell, li diria que españa viu practicamen de lo que treu de catatalunya i del pais basc, per i axio no volen sentir lo de independencia de cap manera, catalunya representa el 20 % del pib i actualmen ja ens fan pasar per el tubo com dius, per lo tan jo i com molta gens na estem asta els c....... de aguantar, per lo que es millor marchar i que s´apabilin els demes.

user Es Sucurrell | Hace más de 8 años

Asco de políticos..... Quieren seguir con el tema de la independencia, pero a costa del dinero de España..... Ya hace tiempo que les tendrían que haber cerrado el grifo, y hacerlos pasar por el tubo....

user M.A. | Hace más de 8 años

a veure si en vers de parir un nou país, parirán un nou dictador,...