user antuaruga | Hace más de 8 años

pero cuanto catalanista menorquin comentando . serán de maó claro no de mô tal como hablan y piensan . enhorabuena por llevar la contraria a los cuatro gatos catalanes

user Siano | Hace más de 8 años

Patetic tan de comentarista catala. Poc teniu de menorquins. Aquí no es ralla catala, que vos quedi cla. A Valencia es ralla catala? No, es ralla Valenciana. Pues lo mateix pasa a balears.

user Lucas Pons B. | Hace más de 8 años

Qué pena me dais los que defendéis el menorquín diferenciándolo del catalán. Este concurso que defiende Lucas Pons es una aberración. No nace del pueblo, nace de una semisecta anti catalanista.

user Lucas Pons | Hace más de 8 años

Aquest concurs lirerari és de ses millors iniciatives de ses darreres dècades que s'han creat per fomentar i dignificar es menorquí. Neix des poble i dirigit an es poble. Defensem lo nostro! Som menorquins!

user LOREDANA | Hace más de 8 años

IDO PIXA ,LO QUE QUIERAS PERO YO SOM MENORQUINA, Y CUANDO OIGO NIÑOS-AS, CHARRANDO, EL CATALÁ, ME PIXO DE VENGUENZA AJENA¡¡¡¡¡ EN EL COLEGIO SI, NO PERO EN EL DIA DIA NO...QUE PIJADA ES SENTIRLOS¡¡ AQUI ES EL ( MENORQUIN) Y PROU¡¡¡¡

user | Hace más de 8 años

... Il n'y à pas de concours en français? non che lo per participare in italiano? was für deutscher sprache, es gibt oder nicht? It's time to win a price like this one in english, maybe next century? %&ª**?))(&:-)

user Ullastre | Hace más de 8 años

Para Ullastre (acebuche español). Pancatalanismo? Será que eres pancastellanista, de la derecha más rancia. Qué lástima que desprecies la tierra que te da de comer y cobijo, tal vez prefieras emigrar a Castilla y disfrutar del castellano estandard, no?

user I les "variedades castellanas"? | Hace más de 8 años

"Lacayos del pancatalanismo" jajajajajjajajaja Què deu voler dir pancatalanismo? Defensar la llengua propia? Els castellans sou "lacayos dels pancastellanismo" idò, no? Per què no defensau les varietats dialectals del castellà? Perquè també en té moltes eeh!!! AHHH, NO! Açò és tabú... En castellà sempra sempre l'estàndar, no? Reflexionau-hi. O almenys intenteu-ho.

user Ullastre | Hace más de 8 años

Los lacayos del pancatalanismo ya no saben qué decir para defender lo indefendible cuando les ponen delante el espejo de la realidad. Es un hecho cierto que este gobierno de perdedores prohíbe las variedades baleares en la enseñanza y en los medios públicos que controla; lo demás son disculpas y cuentos chinos.

user Som menorquins, xerram en català de Menorca | Hace más de 8 años

Joan Pons, rídícul és poc el que fas. Demostres una incultura total. Oblida't de la política per xerrar de llengua. El comentari de més avall de "Menorca existe" n'és una prova d'aquesta gran riquesa que tenim els pobles de Menorca en vocabulari i maneres de xerrar! Sóc mestre a primària i sempre prioritz que els meus alumnes xerrin i escriguin emprant les formes del català de Menorca (sí, aquest que voltros deis que s'està destruint "por los pancatalanistas"). No passeu pena... A l'escola prioritzam la varietat de Menorca!Et volia demanar, per acabar, dues coses: 1- Com pot ser que, segons tu, menorquí i català siguin diferents, i jo pugui entendre un catalanoparlant de València, d'Eivissa, de Mallorca, de Lleida, de Tarragona, de Girona, de Barcelona...? Només em passa a jo? Sóc superdotat??? Saber menorquí m'obre moltes portes eeeh!! jajajajajaj2- Podem veure què poses al teu currículum vitae, a l'apartat de llengües? Em pens que güidariem a pixar, de tant de riure!!!