user Observador | Hace más de 8 años

Venga a Menorca: descubra el placer de nadar sin saberlo en la caquita de otras personas.

user Un Menorquín | Hace más de 8 años

Reserva de la qué?? Esto si que es triste, Agosto, esta publicidad..... En fin....

user Atramuntanat | Hace más de 8 años

Cromapons jo tambe i he anat demunt la 1h i es cartel era arrancat i a terra.He demanat cinta a un vesi i l,he tornat a penjar, pero la gent ni s,el mira es cartel, e devallat i ho he comentat amb coneguts de sa platje i tots han respost el mateix, jo no veig res s'aigu esta neta i m,he banyat. Es el que tu dius que hi posin sa bandera vermella i aixi sa gent no es banyara. En quand el que diu Turista 35 no te res a veura amb es problema del any passat, el charco apestoso era degut a la mar que pujaba i quedaba estancada junt amb s,aigu de la dutxe que no paraba i com que devall de s,arena es ple d,alga que se podria d,aqui venia sa mala olor.Las medidas Turista 35 ja es varen pendre la proba esta que enguany no passa.

user TURISTA 35 | Hace más de 8 años

El año pasado tambien en Agosto vimos a un inspector de Costas y varios empleados del Ayuntamiento arreglar una fuga en el alcantarillado. Hubo un charco apestoso durante mas de una semana. Deben tomar medidas para que no ocurra mas o muchos cambiaremos de destino, muy a nuestro pesar.

user cromapons | Hace más de 8 años

He anat a Sa Caleta, el cartell de l'ajuntament "recomenant" no pendre el bany, algú la arrancat, solament la bandera groga, com quant hi han borbs, resultat? la gent es segueix banyant com si res. Els veïns diuen que no es pot anar contra el turisme, veurem el dia que algú es trobi malament, seguirant dient el mateix, , excepte si els hi passa a algú dels seus, llavors no. Pens que les autoritats no tenen el que deurien de tenir per prihibir el bany, cedeixen davant els interesos dels hotelers, que tant se'ls hi fa si la gent agafa qualque cosa. Pero crec que prohibint el bany, s'entendria la magnitud del problema, que es greu i no sembla que millori, tot al contrari.

user PONENT | Hace más de 8 años

cromapons, has dit unes quantes veritats. L'abocament de les aigües de les piscines dels hotels de l'entorn de sa Caleta és un costum que ha comptat amb el consentiment municipal fins ara.... Una vergonya! També, s'hauria de tenir en compte que la xarxa general de clavegueram no tingués pèrdues, cosa molt habitual...

user Akilés_ | Hace más de 8 años

No pasa nada : no se ve desde S' Enclusa …

user Tonia | Hace más de 8 años

Aixi el hotelers contents, els clients es queden a la piscina i gasten dins el propi recinte. Uyyy quina pudor fa!

user cromapons | Hace más de 8 años

S'ha fet una inspecció per sebre si les cases que toquen a la platja estan conectades al clavageram? Sobre les responsabilitats també hi tenen i moltes els responsables dels hotels ,quants cops han vuidat les piscines a la platja amb tota la impunitat del mon? Al final el turisme acabarà amb Menorca, es cosa de temps.

user Quin estiu....... | Hace más de 8 años

Calan Porte con sus aguas verdes, Biniancolla con vertidos, sa platga gran con vertidos, sa caleta con bacterias, y suma y sigue...... Qué está pasando? Menorca, no te reconozco.