user Crític | Hace más de 8 años

Hi ha que veure com van de desfarmats els analfabets que es consideren lingüístes i que són, per sobre de tot, enemics de la nostra llengua.... Abans de parlar d'un tema cal documentar-se i, en aquest cas, acudir a la toponomia. Sí, aquella desconeguda ciència, que diu quin són els noms correctes de les distintes localitzacions geogràfiques. I, en el cas que ens ocupa, només hi ha un nom correcte: Maó. I aquest nom és, com succeeix en altres idiomes, intraduïble. El problema el creen els dels PP o altres partits dretans i contraris a les llengües no castellanes com Ciudadanos i els seus acòlits i entitats pseudoculturals (per no dir anticulturals directament que són el que són) fan de la llengua una arma política. I volen contribuir a l'arraconament i la minorització de la llengua fragmentant-la i confonent a persones amb bona fe i poca cultura.I, per cert, en aquest cas li haurien de passar la factura a la il·lustre ex-batlesa de Maó i al connivent Santi Tadeo i el seu líder espiritual i avui, vergonyosament senador, Bauzá.

user julioromero | Hace más de 8 años

Y esta vez la cacicada será a cambio de ......... caer a babor ... caer a estribor ???? Mi pueblo se llama MAHON-MAHO, MAHO-MAHON, MAHON-MAHO.!CONSULTA POPULAR JA!

user MENORQUIN1 | Hace más de 8 años

Mahón. Sin más.

user JOI | Hace más de 8 años

A Es Mercadal, Ciutadella de Menorca, Ferreries, Sant Lluis, Sa Pobla, Sant Antoni, Alaior, Llucmaçanes, Porreres i TOTS els altres pobles de Balears riuen cada dia en veure el nom de Maó-Mahon. Quina pena de defensors del no nom Mahon.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

Jo dic una cosa: el/la qui tengui una idea (per exemple canviar un nom) i s'ha de normalitzar tooot el que faci falta (indicadors de carreteres, papers oficials,...) que es pagui DE LA SEVA BUTXACA el que costi fer-ho, perquè voler fer coses i que es pagui amb els doblers dels altres és molt còmode... perquè sembla que no hi ha cap més problema més gran que aquest... Certament, he llegit tots els comentaris i la majoria tenen tota la raó.

user Expatriado | Hace más de 8 años

Os jodeís por idiotas!!! Ya os avisamos por A y B que esta gente es peor que el PP. Disfruten lo votado.

user Un visitant | Hace más de 8 años

Per quin set sous voleu Maó si la majoria de gent parlau allà en castellà fins i tot per cantar el vostre himne..

user emma | Hace más de 8 años

es nacionalistes castellans nerviosos

user Empopat | Hace más de 8 años

Perquè punyetes li foten tant as català... Jolín! No som menorquins? Quina identitat tenim amb comú amb es catalanufos que venen pensant que Menorca és seva? Si tant nacionalistes són, perqué no defensen sa nostra terra en lloc de defensar un altre comunitat autònoma? :(

user ib3 | Hace más de 8 años

Me sorpren sa designacio a dit d'en Nel Marti. ja m'agradaria que en ves de s'amistat valgues es curriculum i preparacio per es carreg designat.