user Eladi Saura | Hace más de 9 años

Mai de la vida m'hauria pensat que jo fos coneixedor de tantes llengües, entre les quals la menorquina, la catalana, la valenciana, la mallorquina,l'evissenca, la tortosina i probablement unes quantes més que ara no em venen al cap.

user sextante | Hace más de 9 años

Mis lenguas son las que he adoptado a lo largo de mi vida por vínculos familiares, es decir, menorquín, español, danés e inglés. No tengo familiares catalanes, luego no tengo el catalán como lengua vehicular.

user MENORQUÍ=CATALÀ | Hace más de 9 años

Jo xerr menorquí, un dialecte des català, i es que no ho vulgui entendre té molt poques llums...

user Biel Mascaró | Hace más de 9 años

Sa meua llengu és es català, i es meu dialecte és es Menorquí!!!

user No és competència política | Hace más de 9 años

El tema de la llengua i el fet que el menorquí és una variant del català no és un tema polític és un tema de les Universitats. Per tant, no hi ha res a dir.

user Lucas=Tots els Menorquins? | Hace más de 9 años

Lucas per què parles en nom de tots els menorquins? Jo som tant menorquí com tu i no pens el que tu insisteixes en dir que pensen tots els menorquins. Els del PP teniu un problema i és aquest absolutisme que sempre emprau. La vostra idea és l'única vàlida i correcta i o tothom pensa com voltros o pensen malament. T'ho torn a dir per si no ha quedat clar: Som menorquí tant com tu i no estic d'acord amb el que dius que pensen TOTS els menorquins. Per favor, deixa d'opinar per jo.

user Ullastre | Hace más de 9 años

Ay Ullastre, Ullastre... ¿Te crees que tienes la exclusiva de usar este pseudónimo? Para ser tuyo debes de haberlo comprado, ¿dónde?. Quién eres tú para llamarme infantil y poco preparado para escribir? Vergüenza me das que no hayas estudiado lo suficiente para saber que en Menorca se habla catalán en su variedad menorquina. Si el día en que daban esa lección en clase hacías campana... lo siento por ti. Por cierto, yo he estudiado catalán en el colegio, y mi profesor también nos enseñaba vocabulario menorquín, como lo están haciendo actualmente los colegios de Menorca. No sé a qué colegio has ido tú que no te han enseñado eso. Saludos de un Ullastre menorquín.

user Crític | Hace más de 9 años

El que és estúpid, és defensar un model lingüístic disgregador. El català és una llengua unitària i, com a tal, ha de ser ensenyada a les escoles. Una altra cosa és que no s'utilitzen les paraules pròpies de la regió on es produeix l'ensenyament, a més de les utilitzades en el llenguatge estàndard, o aquelles modalitats locals que es considerin d'interès.Però això és obvi i evident. I és tan obvi i evident que ningú en parla quan es planteja l'ensenyament del castellà o de l'anglès. Però, per conveniència, alguns volen destacar els localismes amb l'única finalitat d'intentar ocultar la unitat de la nostra llengua i afavorir interessos espuris que l'única cosa que cerquen és la minorització de la llengua o simplement, la substitució per la llengua catalana. Es digui aquesta associació Foment Cultural o Círculo Balear o qualsevol altre etiqueta.I tot això, sota el paraigua de determinats partits (ímplicitament implicats) o de falses associacions culturals.I quant al PI o altres partits més o menys dretans, dir que no té res a veure el posicionament ideològic amb el lingüístic. El PI sempre s'ha posicionat en defensa de la llengua catalana, com a partit de tipus regionalista. A Catalunya de tots es sabut que els partits de dretes catalans són tan o més defensors de la llengua catalana que d'altres ideologies. Evidentment això no passa amb el PP o amb altres com Ciutadans que, ja sigui per ideologia o per captar vots, volen fer prevaler altres consideracions.

user Pi bord | Hace más de 9 años

PI, ni blanc ni negre sino tot lo contrari, capaços de fer tots es papers i paperots per aconseguir vots i quedaran amb es cavallet de cartró

user Ullastre | Hace más de 9 años

Ullastre Hace 4 horas. ¿Por qué insiste usted en usar mi seudónimo? ¿Tan pocos argumentos tiene para defender sus ideas que en su infantilismo necesita confundir al resto de los intervinientes? Si no está usted preparado para escribir en un foro respetando a los que no pensamos como usted, debería aprender lo que significa el intercambio libre de ideas en una democracia. Y, ya que estamos, también los rudimentos de la urbanidad.