user pluma | Hace más de 9 años

A jo m'agrada camina per sa terra... no per s'esfalt! Menorca es s'ha roca que hens a fet creixa, i no entenc com pot haber tantas criatures ignorants del que trapitjan! Estic en defensa per es territori i per dir ben clar; que fa temps que menorca depen de cuatre humans desgraciats que decideixen per es seus diners bruts! I per tot es desinteresats que critican sa força per atorar es desastres " que garnin ca seva" - un bot dit menorqui-

user objectivitat2 | Hace más de 9 años

Crec que aquest és un fet insòlit que un colectiu de joves que ni tan sols estan a s'illa tengui sa iniciativa de mobilitzar-se d'aquesta manera. Em sembla que encara és un col·lectiu molt jove, ja que segons he llegit van començar fa només un o dos mesos, es temps dirà cap a on s'enfoquen. per cert, a Objectivitat, jo si que veig ses fotos que tu dius, i no crec que siguin tant manipuladors com fas entendre. no hi ha que tatxar a ses persones d'aquesta forma tant radical. Tothom es pot equivocar i si saben corregir, diu molt d'ells. personalment els hi donaré una oportunitat i si que aniré a sa manifestació.

user Objectivitat | Hace más de 9 años

Voldria comentar que som dels qui estalon als joves i crec amb ells com al futur de tot el que ens ve damunt. A part de lleguir la seva bona nova a la noticia del diari he entrat a la seva web. Estic decepcionat, no es objectiva. Pensaba que gent amb un alt nivell educatiu estava capacitada per escoltar i entendra a totes les parts, Per jo la seva web falta la la veritat per ser imparcial. Nomes cal veure la fotografia que hi ha. El més aparatos d'una obra pública, d'arranjar un cotxe, de rehabilitar una casa, ...es el moment on es fan las obres i/o feines d'arranjament. Un quan esta malant al moment que l'operen es molt espentos i el malant fa molt mala cara, pèro despres quan està curat sembla un altre, molt millorat per be es clar. Perque idó no hi ha una foto o una ortofoto de com quedarà, i si una foto de les obres com tenen a la seva web? Molt senzill, no interessa. Els comentaris de seva web tampoc son afirmacions objectives i veritats plenes. Jo soc dels que pens que la carretera millorarà una vegada feta, igual que va millorar fa 35 anys quan modificar la plataforma i nivellar el tram de Biniai fins a Maó, també semblava en aquell moment un desastre i mira per on ara sembla que està la caretera ben integrada. El mateix poden dir del camí de Binifabini d'avans i d'ara, de la carretera de Maó a Fornells, de la carretera de Ferreries a Es Migjorn o la d'es palns d'Alaior a es Migjorn. Som dels que pens que "l'alternativa zero" no és sol·lució , i per mostra el comentat. Comparin vostes mateixos les carreteres de Menorca de fa 30 anys i les d'ara. Esper no haver molestat a ningú, agraït per llegir els meus comentaris, però jo no aniré a la manifestació. Bones Festes per tothom i els millors desitjos de ben entesa per l'any nou.

user menorquina | Hace más de 9 años

Els joves que organitzen aquesta manifestació són prou grandets per saber el que creuen correcte i el que no, no són criatures a les que s'ha manipulat per fer pressió contra el govern, com molts s'obstinen en creure (vistos alguns comentaris). No es tracta d'una lluita contra l'actual govern, encara que és el culpable de realitzar aquestes actuacions. Això, però, no exculpa els anteriors governs de les seves males gestions i actuacions. Molts pregunteu on estava aquesta gent en aquell moment, ON ESTAVES TU? Pregunt jo. Si no et semblaven justes ni correctes les actuacions, ets tu el culpable de no haver lluitat. Aquesta gent lluita contra els fets que els està tocant viure i no hi estan d'acord, i prou orgull hauriem de sentir tots per aquest fet, més enllà de la política. Pel que està lluitant aquesta gent, deixant el partidisme apart, és per assegurar a les generacions posteriors un futur de qualitat, en el que el progrés i l'entorn siguin compatibles (d'acord amb el títol de Reserva de la Biosfera del que el govern tan llueix; amb la construcció d'aquestes carreteres l'únic títol que ens mereixem és el d'Hipòcrites). Es lluita per preservar el nostre territori que està sent sotmès a interessos econòmics privats en contra de la voluntat del molts dels seus habitants. Aquests joves lluiten contra aquest projecte perque és el que els està tocant viure i no hi estan d'acord. És genial que la joventut s'impliqui en el futur de l'illa, que vibri i es mobilitzi per tal de parar aquest projecte que està destruint el nostre patrimoni, que és una Menorca verda i blava. Que penseu que aquestes infrastructures ens treuran de la crisi? Record que es tracta d'una crisi mundial i si teniu les vostres esperances posades en que la construcció d'aquesta carretera desestancarà l'economia menorquina, ho porteu clar! El que necessitem és lliurar-nos de polítics estancats en mètodes de govern antiquats, necessitem gent amb ganes, fresca i prou coneixements per governar al servei d'UN POBLE, un poble que demana alternatives i que, en aquest cas, són ignorades com la merda de vaca.Ànims, molta força, i TAN DE BO SIGUEU MÉS QUE QUATRE GATS.

user Colombo | Hace más de 9 años

Espero que en la Mani venga alguien que sepa contar.... almenos hasta cien, pues parece que hasta ahora,el que contaba, contaba con los dedos...

user cambio de fecha en la convocatoria | Hace más de 9 años

La convocatoria pasa del 28 de diciembre al 1 de abril para evitar confusiones, se ruega concurrencia para lograr llegar a los 26 de Ciutadela que seran 50 segun la organización. Se regalaran saquitos con tierra de la M1 recien expropiados.

user Curiosidades | Hace más de 9 años

Al la mayoria que está en contra e insulta a los cuatro gatos,todavía no la he visto donde se demuestra"La Calle",que es de todos , no solo del ex ministro franquista y fundador de Alianza Popular Y Presidente de honor del Partido Popular entre otros títulos.

user jo hi nare | Hace más de 9 años

simplement JO hi nare, que joves hagin fet l'esforç de fer tot aço diu molt d'ells, sa joventut no és es nostre futur?? pues ja es hora que s'els hi doni suport i que sa joventut s'impliqui més per ca seva

user Magoan | Hace más de 9 años

El 28 de diciembre ?... No es el día de los Inocentes ?

user trileros | Hace más de 9 años

Sempre son els mateixos, quatre gats que volen fer molta renou, pero que no passen de ser només quatre gats que es veu que no tenen rés més interessant que fer a ses seves vides que anar a fer s'indio pel carrer cada dos per tres. Ja sou un poc cansats... ¿No veis que sa gent no us fa ni punyetero cas?