user jk | Hace más de 9 años

"La comunidad educativa", así se llaman

user salamandra | Hace más de 9 años

a "Estic cansada d'escoltar-vos" La primera cosa es que ojala todos los problemas fueran asi de fáciles. No hace falta que escuche lo que no quiere, simplemente no escuche. Lo digo porque parece que nadie tenga derecho a opinar si segun su criterio no sabe, o bien que nadie que no haya asistido ayer a la presentación más importante de este tema en lustros va a saber de que va y por tanto no pueda opinar. Y encima le molesta!!!!! Quizas deberíamos mirar más por opiniones más democráticas, dejeme decirle. Y ya que va a intuir mi opinion, se la digo. Esto de la comunidad educativa me ha sonado a la comunidad del anillo, donde Frodo y sus compis iban a salvar al mundo de una destrucción. Aunque quizas esta destrucción solo esté en la cabeza de algunos que quieran alimentarla para intereses particulares.

user Qui em pot contestar? | Hace más de 9 años

Crec que existeix bona voluntat en el grup però tinc alguns dubtes que volgués exposar i m'agradaria que poguessin respondre's: -No és possible recollir totes aquestes paraules menorquines i utilitzar-les perquè no es perdin? Tot el que sigui ralla en pla és molt nostre -Per tots és conegut que hi ha mestres bons, regulars i dolents. El disposar d'una ocupació estatal no facilita precisament el treballar mes i millor, els humans som així, llavors, quines mesures d'avaluació anual es proposen per sancionar o fins i tot expulsar a aquests professors que no compleixen objectius ( horaris, nivell ensenyament, politització de la classe etc..) ? -Quin horari real de permanència en el Centre té un professor? -Quants dies de vacances, dies assumptes propis etc ? Si són més del mes habitual en gairebé tots els col·lectius, els hi sembla racional?

user jk | Hace más de 9 años

¿Se presentaran a las elecciones?

user opino | Hace más de 9 años

He llegit amb atenció la crònica de les propostes i, francament, me sembla que entre les propostes de pactes hi ha autèntics disbarats: 1. - els criteris d'accés a uns estudis o profesions no depenen del Govern amb el que s'invoca per a pactar sino que són matèria de Lleis nacionals. 2.- Aquestes propostes les ha redactat un grup de 30 persones, que no sembla nombre suficient per a canviar una llei nacional 3.- L'examen previ d'aptitus artístiques, socials, etc abans de tenir entrada a uns estudis professionals sembla alguna cosa així com "el tribunal de la vocació".qui determina si tens o no aptituts artístiques o socials? Anda ya!! En cap altre estudi es fa això... en fin... voluntarisme i cert desconeixement del marc legal o alt grau d'inclinació a l'utopia. En qualsevol cas és d'agrair la feina feta, però... no basta. Amb aquest document (segons l'hem llegit al diari) no hi ha pacte possible ja que es demanen al Govern qüestions que no són de la seva competència.

user alaurenc | Hace más de 9 años

Tots es qui sabem qui hi ha de Lô, sabem tots de quin peu boten, gent d'esquerres que ara van de apolítics. Que no mus contin cuentos que ja som grossets tots. A prendre es pèl a altres!

user Estic cansada d'escoltar-vos | Hace más de 9 años

Quants d'aquests que fan comentaris en contra des pacte i des català, eren ahir a sa presentació de sa proposta as Mercadal? Segur que no n'hi havia cap. Jo sí que hi era. Per açò, primer informau-vos, escoltau as qui en saben, llegiu, reflexionau un poquet i després opinau i comentau. Mentres, millor que calleu si no sabeu de què s'està xerrant.

user misto | Hace más de 9 años

Para pacte.aqui es xerra amb pla.aqui no parlam amb catala.Aqui xerram amb PLA.y a quien le pique que se rasque.

user Pacte | Hace más de 9 años

Blau primer llegeix la proposta, I si no t'agrada fes-nos arribar la teva. El català és la llengua pròpia de les Balears i això li ha de donar un tracte diferencial que no vol dir, només català i més català, i més català.

user buho | Hace más de 9 años

dejaran fuera el catalanismo y la politica?