user Idò | Hace más de 9 años

El turisme fa 50 anys que va a Menorca i ja està a ses acaballes. Tot inclòs, precarietat, posició dominant tour-operadors i cadenes hoteleres, massificació...Ha de ser molt il·lús aquest senyor per pensar que això sempre serà així, estem apanyats si hem de dependre d'aquest monocultiu econòmic precari. Per sort, crec que els altres sectors tornaran, renovables, indústria i agricultura ecològica, entre d'altres. No podem ser el balneari de Europa, ni està al dictat d'Alemanya eternament

user cromapons | Hace más de 9 años

Conforme en que Ciutadella necesita rehabilitació en ves de construcció, faltaria més, tot el poble esta ple de cartells de "En venta" i encara tenim el mamotreto de l'antic hotel esmeraldo totalment vuit, hi fa pena de veure'l com a porta d'entrada a Ciutadella, que per cert es va edificar per obra i grácia d'un excompañero de l'alcalde, que segons la meva opinió, es va endur un bon pesic a la butxaca i que queda com a testimoni del pasat mafiós del seu partit.

user Ja esta be | Hace más de 9 años

Lo que hi ha que sentir, ara Ciutadella només viurà d'es turisme!! El paissatge que tenim, no te res a veure amb la gent que es deixa la pell fent feina al camp? Ja ho diuen els pagesos: només ens volen per anar a votar i per Sant Joan!!!

user cabildu | Hace más de 9 años

El partido popular es el unico culpable de la situación negativa de Ciutadella en todos los ordenes,pero le seguiran votando porque sarna con gusto no pica ¡ala ido¡

user Xiprinant | Hace más de 9 años

Amb independència de que l’afirmació sigui la realitat d’ara, el dir que "la ciutat industrial i agrícola no tornarà" (mai més?) o que "el turisme és el futur" (per sempre més?) és una valoració condemnada al fracàs. Pràcticament qualsevol predicció d’aquest tipus dita per algú de fa 100 anys resulta risible llegida ara. Fa 50 anys pensaven que a l’any 2000 es colonitzaria la Lluna i que els cotxes volarien. El futur no el sap ningú, ni tan sols a 10 anys vista. I menys encara els polítics, que no veuen més enllà de les properes eleccions.

user sanpaul | Hace más de 9 años

Rehabilitar?, como s'hort des pla de space? va a explicaar algún dia que ha pasado con eso?

user tonia | Hace más de 9 años

de acuerdo que cuitadella necesita rehabilitación,pero se tendria que intentar relanzar la industria pues es peligroso depender solo del turismo. no es bueno meter todos los huevos en el mismo cesto.

user sunset | Hace más de 9 años

..es final... (referent a ses festes de Ciutadella).... posau un batle 'Mallorqui'...cuant tota Ciutadella diu que no volen mes 'Mallorquins' a ses fetes...?¿?¿¿?

user Ferran | Hace más de 9 años

Paco, totalment conforme amb tu, i can saura com acabara?

user Regeneración democrática | Hace más de 9 años

Debe ser una buena persona pero no creo que pueda liderar la regeneración democrática que cínicamente pide el PP.