user Joi | Hace más de 9 años

Seguim esperant el communicat del Circulo Balear queixan-t'se de la uniformitat de la llengua.

user aqui no hay quien viva | Hace más de 9 años

Los que no estamos de acuerdo, reflejemoslo en las urnas, EN LAS PROXIMAS ELECCIONES, DERROCANDO LA DICTADURA DEL SR. BAUZA.Lo escribo en Catellano para que todo el mundo lo entienda.

user ciutadellenca69 | Hace más de 9 años

Increible, tothom reacciona com si fos nou tot aço jo pens q lo q volen es que discutiguem i aço es lo q feim, que te mes com rallin, si hi ha paraules q noltros no empram?, jo crec que aixi podem apendre paraules noves, i no hi ha res millor q apendre coses noves.

user Crític | Hace más de 9 años

IB3 és un canal ridícul. És una aberració l'ús propagandístic polític que fa. És vergonyós el model lingüístic que té. Té un elevadíssim cost, injustificable socialment. Els programes que emet, a banda de poquíssimes excepcions, són nefasts. La visió que dóna dels ciutadans de les illes és més propera a la de ser descendents directes de l'Homo antecesor que de l'Homo sapiens sapiens..... Només surten personatges sense cultura, dient malesparaules continuament, bevent i menjant.... Una imatge absolutament penosa i el que és pitjor, segons el meu parer, volguda i cercada. I pel que fa al tema lingüístic només dir que forma part de la campanya del PP actual per intentar per tots els mitjans aprofundir la disglossia i fer que la nostra llengua, la llengua catalana, perdi pes i protagonisme. I això ho fan baix el fals paraigua dels localismes o modalitats insulars (que realment tampoc existeixen de manera uniforme). Una vergonya de la què en Simó Gornés i na Juana Maria Camps, en són dos bons exponents amb la Llei de Funció Pública que ha fet retrocedir el català en l'Aministració, tot un exemple de defensa de la cultura d'un arqueòleg amb reserva de plaça i un fals TIL que només pretén afeblir la llengua catalana, d'una qui no en sap res del món de l'ensenyament. Jo ja ho he dit moltes vegades: tancamement immediat d'IB3 i destinar el milers de milions de pessetes anuals dels canasl de comunicació a inversions necessàries: ensenyament, sanitat, serveis socials i Administració Pública, en general.

user Joan Miró Font | Hace más de 9 años

Es d'Acció Cultural de Menorca tenen tota sa raó i això és un intent burd d'enfrontar ses illes entre elles perquè no segueixin es procés sobiranista de Catalunya (divideix i venceràs). I allò més curiós és que expressions com "cap de setmana" o "capvespre" són ben usuals a Mallorca

user Joan, pregunta!!! | Hace más de 9 años

Joan no vas bien si diferencias mallorquín de catalán. Pregunta a quien sabe (filólogos) y después opina. ¿A qué no te atreverías a opinar de medicina? Yo no cortaría por aquí, yo cortaría por allí y pondría más anestesia... ¿Por qué opinas entonces de lengua?

user maria | Hace más de 9 años

Sangria, cerveza, gin tonics, sandwichs, baguettes. President Bauzà i vicepresident, rient per darrera d'un càmera d'ib3, després de dir-ne una de grossa i que sap que a els qui estan davant la camara no els agradarà. Però clar, ell deu pensar jeje jo comand! Bona foto. I ib3 ja no es veu a ca meua. I força als periodistes i cameras.

user necronomicon | Hace más de 9 años

Divide y venceras, esa es la tactica del pp, la faes y pseudogrupos " culturales" como el foment de nuestro insigne Gran Filosofo y pensador de nuestro tiempo, el Gran Gomila Felix, al que nunca le preocupo el menorquin. Lo suyo de ahora es una burda treta farolera para tratar de romper la unidad de la lengua.

user Prenguem nota | Hace más de 9 años

Efectivament estimats menorquins, eivissencs i formenterers... a ses illes menors ja no xerram ses nostres varietats insulars, a partir d'ara sa "llengo" oficial, per cortesia de míster Bauzá, és es mallorquí.

user Joan | Hace más de 9 años

Que pena me dais, preferís palabras catalanas antes que palabras mallorquinas. Esto si es renunciar a tu cultura. Pena dais!!