user Luis | Hace más de 9 años

En Mallorca también nos han colocado uno en Playa de Muro, pero no tiene mucho éxito, aquí vale 10 euros un bono de un día. Por cierto vuestras playas están muy bien al natural, por eso muchos vamos allí, porque aquí nos quedan pocas sin urbanizar o explotadas por ocio alcohólico, catamaranes fiesteros y ahora plataformas plastificadas.

user Ullastre | Hace más de 9 años

¡Qué mal gusto! Es un espanto.

user PEREZGIL | Hace más de 9 años

Los días de tramontana tiene que ser la risa, ver volar el hinchable hasta Gandía.

user Jose Maria | Hace más de 9 años

¿Cuenta con todas las licencias ?. El Mediterraneo esta muy sucio de plasticos y este es enorme y no biodegradable ...

user cromapons | Hace más de 9 años

Aquesta bejenada es ya el colmo del mal gust, com pot ser posible que una activitat que ocupa a una sola persona, que segons diuen estarà mal pagada y a sobre fa 15 hores seguides de feina, doni a guanyar una empresa privada i ocupi un espai tan gran de lamina d'aigua? Es aixó un exemple de com crear noves alternatives al turisme?Es que acás la gent ha deixat de venir a Menorca quant no hi havia aquesta piltrafa que tard o dora farà mal a qualcú?.Com pot ser posible que ens venguin aixó com un progrés quan es una activitat estrafalaria, on solament ha creat un lloc de treball i solament i guanya una empresa privada?Ens enganyen com a bobos!!

user santi | Hace más de 9 años

Solo hace falta cuatro mesas y cuatro sombrillas de fanta naraja y fanta limon para que son bou se llame cutrelandia.

user Dani | Hace más de 9 años

Una pregunta per algú que entengui realment des tema. Li correspon realment a s'Ajutament licitar sa contractació o és un tema de "costes"? Té potestat un Ajuntament dins la mar? Gràcies

user Francesc | Hace más de 9 años

Açò és un sacrifici més dels menorquins per tal que els turistes deixin més euros. Euros que ja se'n cuidarà l'administració que no donin gaire riquesa a la common people, que ja sabem que retem molt més si som pobres i feim la feina que sigui per dos duros.Com han comentat, ja teníem violades les vistes a l'altra banda. Ara també hem d'anar alerta quan miram cap a la mar si no volem tenir un disgust.

user Joana Isabel | Hace más de 9 años

Quan és nou es novetat ....Basta que després doni rendiment....

user joan | Hace más de 9 años

Amb les tramuntanades que tenim ... un dia l'atracció aquesta sortira volant i sense ales.... Sra. Batlesa aquestes atraccions es posen en llocs tancats no en llocs oberts al mar... aisss...