user Chimay | Hace más de 9 años

La has clavado Idosas, debe ser por eso que Bruselas atrae a una inmensa cantidad de turistas cada año y en 2011 por ejemplo solo se celebraron allí 462 congresos internacionales, está cargada de monumentos, edificios históricos, museos, zonas de ocio...Aunque con su profesionalidad y personalidad seguramente que no la va a necesitar, deseo mucha suerte a Júlia en Bruselas y en C&A una empresa que trata bien a sus trabajadores. Me ha gustado y entretenido la entrevista.

user idosas | Hace más de 9 años

Bruselas es la ciudad mas aburrida de Europa uff dios mio, que valiente

user bona foto | Hace más de 9 años

Escolta Blau, apart de que al diari en paper en hi ha altres de fotos i aquesta és una més, tu que vas de llest, a veure si t'assabentes que l'edifici on s'ha fet sa foto na Julia és un dels emblemàtics, una de ses joies arquitectòniques de Brussel·les i també un centre comercial. I què? O ara la gent ha d'escollir un indret que t'agradi a tu per ferse una foto? Bona elecció Julia!

user Negre | Hace más de 9 años

Blau telefona al Menorca, igual també compte viure a Ferre per sortir a menorquins al món!! Salut!

user Pere | Hace más de 9 años

Blau es teu problema és que amb es teu afà desmesurat de protagonisme aprofites per donar un discurs d'ètica i moral, que a tu te falten, arrel d'algo que na Julia no ha dit. Tergiversant lo que es diu a s'entrevista perque et convé per a donar lliçons no se ben bé de que. Diga'm, on és que diu que està en contra d'es consumisme? I damunt te fiques amb sa formació de tota sa joventut quan tu no saps ni llegir. S'únic que va de guay aquí ets tú, lo que passa és que no cola. Per cert, si tinguessis una mica de culturilla general i formació de sa que tant fardes, sabries que sa foto no és a cap centre comercial.

user clar i llampant | Hace más de 9 años

Menys prepotència senyor blau que el que vostè diu és molt fàcil d'entendre, presumeix d'ètica i de coherència però defensa al PP que ha enganyat als seus electors amb promeses que no ha complert, argumenta poc i es repeteix molt, na Júlia no "va de guay" ha dit que hi ha gent que li comenta que una part de la seua feina és "guay" que no és el mateix i ella només aclareix que això que a alguns els hi sembla "guay" també forma part del seu treball. El que fa na Júlia és dissenyar roba i la roba és una necessitat humana, el que encara ha de contestar quina suposada contradicció hi ha entre dissenyar roba i no estar a favor del consumisme excessiu o vendre dolços sense estar a favor de la gula per posar un exemple, és vostè.

user blau | Hace más de 9 años

A més a més la foto sa la fa a un centre comercial, té nassos es tema!!!!!

user blau | Hace más de 9 años

Ja es veu que no hi ha res que fer, no enteneu res del que dic. He dit per activa i per passiva que no tenc res contra na Julia, al contrari, una vegada més li desitg tota la sort del mon, ho repetire pels que no saben llegir, li desitg tota la sort del mon, està clar?...li desitg tota la sort del mon, fa falta que ho torni repetir? He dit i ho repetiré fins que faci falta que avui en dia hi ha un problema d'autenticitat en la ètica de les persones i açò és culpa de la mala formació que reben. Se fomenten coses que res tenen que veure amb la realitat. És un tema més de fons que el que plantejau als comentaris. Ho heu agafat contra un atac a na Julia i si repesau tot el que he dit veureu com no és així. Ja no se com un tenc que dir. El que veig és que no sabeu res de res, així de clar res de res...... I ara una pregunta, no per na Julia per cert, a on se fabriquen els productes de C&A? Què guanyen per hora els obrers que treballen per C&A? És just donar suport a aquest tipus d'empresa, segons la vostra ètica? Ja no pens dir res més perquè me teniu fart, hi ha que ser un poc més viu i llegir bé el que es diu. Ja es veu que sou amics de na Julia i ho heu agafat com un atac personal i no és així......... per açò prou n'hi ha i que us vagi molt bé. Però per anar de "guay" hi ha que ser un poc més viu!!!!!!!!!!! Ale idò que us vagi molt bé, ja us aclarireu!!!!!!

user Marc | Hace más de 9 años

Aquesta jove es veu que val i ha pres una decisió valenta. Que tinguis molta sort en aquesta nova etapa

user hablando de contradicciones... | Hace más de 9 años

blau confundes lo que dice Júlia y lo que decimos otros, con lo que ha dicho otra persona en un comentario que no es de los que haya tenido más apoyos precisamente. Por lo tanto lo que haces se llama tergiversar. Y sin embargo es curioso que ataques al único que ha hablado de política y en tu caso sea para defender al PP, a la vez que pretendes der lecciones de ética, nada menos, ¿Pero no te has enterado que el PP engañó a todo el electorado con promesas como la de no subir los impuestos y ha subido todos los habidos y por haber y hasta ha inventado unos cuantros de nuevos? ¿Que "ética" es esa, la del engaño? ¡Toma "doble moral"! Eso si que hay para hacérselo mirar. Se trabaja para quien se puede, porque todas las empresas quieren que se consuman sus productos, la ropa es una de las necesidades humanas y hace faltra quien la diseñe y puede hacerlo porque tiene esa vocación sin estar a favor del consumismo exagerado, por lo visto según blau uno que trabaja de bombero tiene que desear que haya fuego y una enfermera que haya muchos enfermos para ser coherente con lo que hace !Que disparates!. Pues estás muy equivocado, y alguien que trabaja en diseño de prendas textiles no tiene por qué ser partidario de la acumulación compra o consumo de bienes y servicios considerados innecesarios que es el consumismo. Quiero dar la enhorabuena a Júlia por ser como es y por su éxito profesional.