user intel.ligència i preparació al poder | Hace más de 9 años

Ja tornen els vàlids a la política,que fins ahir mateix era copada exclusivament pels més babaus i curts de la clase.PODEMOS I AMÉN.

user Content | Hace más de 9 años

L'alarma autèntica es produirà l'any que vé....Alguns tremolen davant la perspectiva d'haver de cercar feina per primera vegada en la seva vida..... I molts no saben fer res!

user Pere Catedral | Hace más de 9 años

La prepotència i mentides del PP a Alaior, a Maó, a Ciutadella, al Consell de Menorca, i al Govern, són un exemple d'allò que no volen els ciutadans. No ens tornaran a enganar més !!!

user Joan | Hace más de 9 años

UPyD le come el terreno al PP en Palma y en Ibiza. EN un año veremso también cómo lo hace en Menorca. Desde luego, tienen mi voto.

user Cucú | Hace más de 9 años

En Mao el PSOE ha demostrado estar trabajando y por ello ha ganado en votos al PP. Si la Alcaldesa de mao no espabila y deja de sonreír para ponerse a trabajar lo lleva claro. Mucho paseito y sonrisita pero poca recuperación económica y proyectos ilusionantes para los maoneses

user XLIII | Hace más de 9 años

Moraleja: Cuando las barbas del vecino veas afeitar, pon las tuyas a ...

user Joan | Hace más de 9 años

Bauzá no es mas chulo por que no se entrena... peperos menorquines os veo en la cola del paro en pocos meses, lo mismo que habéis hecho al pueblo pues ahora os tocará a vosotros, por mala gente y por gobernar contra el ciudadano además de cosernos a impuestos... adiós Agueda y Tadeo...

user sense compasió per els botxins | Hace más de 9 años

¿Ara vénen els tremolors quan fa dos díes eren uns fanfarrons i trepitjadors que res els conmovia?¡si eren avisats continuament!tindran el que es mereixen com ells ho han fet amb noltres sense compasió.I encara no ho penaran prou per el que mos han fet a tots.Bausi sí que tremola per la seva privilegiada cadira,que a Mallorca només esperen que sia un ciutadà normal per ajustar contes,i els "seus"no el poden odiar més.Li fotran una colzada uns que l´arreplegaran els altres i haura de acabar emprant el material de la farmacia per a ell.

user hi seran a refer encara | Hace más de 9 años

¡Ho sap tota Espanya què están c.g.ts,ja els haguere honorat ho hagueren reconescut,que així han quedat pitjor que malament!de p.t. pena.

user el que va arrossegar la corrent,no torna | Hace más de 9 años

Aquests peperospodrits somien truites si pensen recuperar un 10% per inercia,no tornaran a veure aquest 20% perdut ni en somnis!és més:encara els falta veure amb els seus propis ulls oberts com a plats,la debacle que els vindrà a les municipals i generals!jajajajajajajajaja