user No a la falsedad | Hace más de 10 años

Hola NO a la violencia, perdona pero corazón tienes poco y de NO a la violencia menos, pues en tus palabras se detecta odio, violencia, rencor y recochineo. Desenmascara tu identidad, quieres defender a una minoría para limpiar tu propia conciencia. Por favor cambia de apodo, la gente no es tan tonta y encubrirte en este nombre tan guay no te lleva a tu realidad. Meas fuera de tiesto, Ejercer el derecho a voto, ¿es ilegal? Bueno en los de tu color dentro de poco será ilegal incluso respirar. Sort company.

user Foraster | Hace más de 10 años

Pena, lástima de esta censura tan menorquina. ¿Por qué han eliminado el comentario de docent? Este tipo de hecho es el que demuestran que en Menorca hay mucha gente que desea vivir en su micro mundo, ajenos a la realidad y pensando que podemos vivir en un mundo donde sólo son importantes las influencias y el conocer a gente. Orgullo de ser foraster, nunca compartiré esta manera de ser.

user Patata fregida | Hace más de 10 años

Hola companys, sóc una alumna de segon de batxillerat que s'ha vist afectada per vagues (que suposen un retràs quant al temari) i demés. Tot i així, vull manifestar la meva alegria en saber sobre el retorn dels directors, l'ambient del centre s'anava cremant poc a poc... Hem pogut veure com actua la gent davant circumstàncies inusuals, que suposen pressió i asfixien al personal. Així, m'agradaria, per una banda, agrair la dedicació de les directores en funcions, i, per l'altra, què dir?, la gent s'autoretracta en certes circumstàncies com les abans descrites. Enhorabona, tot esforç té un resultat (encara que tard o petit). ¡Manos a la obra!Patata fr.

user Ridícul històric | Hace más de 10 años

Comentaristes pro PP i pro TIL, per favor, deixau ja de fer el ridícul. Feis vergonya aliena. Us acaben de dir que una sanció de com a màxim 15 dies s'ha resolt amb 6 mesos i encara treis pit. No veis que feis es ridícul i que defensau allò que no es defensable. Per favor, per vergonya deixau de fer el ridícul!!! I ara a contestar amb una ridi-glosa com la responsable d'educació de l'Ajuntament de Ciutadella. RIDÍCULS!!!

user Ullastre | Hace más de 10 años

Cap funcionari té es dret d'incomplir sa legalitat vigent, ergo si un funcionari incompleix sa llei ha de ser sancionat, incloent, naturalment, al que obeeix a partits catalanistes, o aquest no perquè gaudeix d'algun privilegi especial?

user aqui no hay quien viva | Hace más de 10 años

La Sra. Consellera , solo sirve para salir en la foto, como ayer en FITUR y para vender Pisos, que es su verdadero trabajo. El culpable de todo este entramado es el Sr . Estadellas , el que la usa como marioneta , a si como tambien nuestro engominado Presidente.

user Joan | Hace más de 10 años

I si a aquests directors se'ls ha d'indemnitzar, amb quins doblessos es farà? Ho posaran els responsables de la Conselleria de la seva butxaca, ja que ells en són els culpables dels danys materials i morals que se'ls ha produït, o (com és el més probable) es farà amb doblessos de tots?

user 404 not found | Hace más de 10 años

Si resulta que la sanció imposable son 15 dies, el fet d'allargar l'expedient durant mesos, no té sentit més que en el cas d'aquell que diu: qui dia passa any empeny o posat en el cas, serà: quant mes temps els tingui fora més inseguretat els faig viure.

user Reconeixement_als_mestres | Hace más de 10 años

No sé com algú que es fa dir Menorquín enscriu en castellà i ho fa per atacar els mestres.Els docents són alguns dels treballadors que més han fet per aquesta societat. Ara, és ver que tenen algun fracàs, i com a mostra un botó....És vergonyosa la persecució política dels docents i també es vergonyós que hagin estat mesos i mesos en suspensió per una pressumpta sanció d'entre 10 i 15 dies, que segurament els hi volen imposar per les directrius polítiques de la Conselleria i perquè legalment no els hi deuen poder fer res, tot i que deuen haver cercat qualsevol excusa per imposar-los-hi la sanció...

user Mario | Hace más de 10 años

Si no mezclaran politica con enseñanza, no pasarian estas. Dediquense a enseñar o sino, dediquense a la política. Mezclar las dos solo sirve para que hagan mal ambas.